top of page
deltagare från rusta och matcha som fått jobb på lager

SÖKA JOBB

För dig som söker jobb

Vi ser till att utgå ifrån dina kompetenser och förmågor oavsett om du är ny på arbetsmarknaden eller har en längre arbetslivserfarenhet. Jobblyftet är för dig som är fast besluten att hitta ett jobb.

DIN JOBBPARTNER

Välkommen till Jobblyftet!

Vi vet att det kan vara svårt att komma in på arbetsmarknaden om man varit arbetssökande en tid. Att hitta ett arbete är inte bara en fråga om att skicka ut en massa jobbansökningar, utan det innebär också att behöva hantera vissa strukturella hinder.

 

Hos Jobblyftet ser vi dessa utmaningar, men framförallt ser vi din potential. Vi har kunskapen och expertisen för att hjälpa dig navigera på arbetsmarknaden, oavsett hur länge du varit utanför den. Vi erbjuder individuellt anpassat program, rådgivning, coaching och en rad olika verktyg för att hjälpa dig in på arbetsmarknaden. 

Vi tror på att skapa möjligheter snarare än att fokusera på hinder. Så oavsett din bakgrund, din ålder eller din erfarenhet, finns vi här för att ge dig ett lyft mot nya jobbmöjligheter.

SÖKA JOBB

Våra bästa tips till dig som söker jobb

Berätta för din omgivning att du söker jobb, och gärna inom vad, ditt närverk sträcker sig ofta längre än du tror. Det kan vara gamla kurskamrater, kollegor, gamla chefer, följare på sociala medier och dina grannar.

Sök jobb varje dag håll utkik efter nya annonser på lediga jobb och bestäm en tid som du söker jobb på varje dag, exempelvis från kl. 09 varje dag och två timmar framåt.

Ge inte upp! Vi träffar många som nästa tappat hoppet, men gör inte det. Det finns en lösning närmare än du tror.

Bredda ditt jobbsökande – det finns förmodligen fler arbetsuppgifter som skulle kunna vara aktuellt för dig än vad du först tror. Var inte allt för kräsen, då ökar risken att du blir utan jobb längre än vad du önskar.

Deltagare i rusta och matcha antecknar jobbtips
Deltagare i rusta och matcha som söker jobb tillsammans

Se vilka lediga jobb som finns att söka just nu

Via Jobblyftet kan du hitta jobb inom logistik, industri, lokalvård, kundtjänst och restaurangbranschen. Det kan till exempel vara jobb som lagerarbetare, truckförare, produktionsmedarbetare, kontorstäd/lokalvård, hemstädning, kundtjänstmedarbetare, administratörer, köks- och restaurangbiträde. Se om det finns något jobb som passar dig!

Hur kan  vi hjälpa dig?

  • Ansökningshandlingar

  • Intervjuträning

  • Rekryteringsträffar

  • Motiverande samtal

  • Arbetsgivarkontakter

  • Yrkesvägledning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt med mer information. Du kan även nå oss direkt på telefon och mejl.

Ring oss

010 - 55 75 500

KA-nummer

Stockholm Nord: 10073139

Stockholm Mitt: 10073137

Göteborg Mitt: 10073724

maila jobblyftet om rusta och matcha
ring jobblyftet om rusta och matcha
jobblyftets ka-nummer för rusta och matcha
Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen?
Har du rätt till tjänsten Rusta och Matcha 2?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page