top of page
deltagare från rusta ochmatcha som fått jobb i kafé

ARBETSGIVARE

För dig som söker personal

Jobblyftet är en matchningsleverantör som hjälper arbetsgivare och arbetssökande att mötas på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Här kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er att hitta er nästa medarbetare.

Vill du bidra till ökad social hållbarhet och integration?

Att ha en egen inkomst är en förutsättning för att på riktigt kunna välja hur man lever sitt liv. Idag står många personer långt från arbetsmarknaden och behöver ett extra stödinsatser i sitt arbetssökande. 


Jobblyftet verkar som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och coachar deltagare för att förbereda dem för arbetslivet.

Vi hjälper er att rekrytera

Vi vet att som arbetsgivare har man ibland inte att annonsera, intervjua, ta referenser osv. Därför tror vi på att skala bort alla onödiga och tidskrävande processer. 

Enklare rekrytering

Att rekrytera via Jobblyftet är kostnadsfritt. Vi hjälper till att matcha er med deltagare som passar er profil och har de erfarenheter och kompetenser ni eftersöker. 

Matchning och urval

Förutom att matcha de kandidater som passar bäst  coachar och förbereder vi våra deltagare för att göra dem redo för arbetslivet.

Vägledning om anställningsstöd

I och med att Jobblyftet arbetar med personer som varit sysslolösa under en period finns också möjlighet att anställa med stöd från Arbetsförmedlingen.

Några av våra nöjda arbetsgivare

Snabb och enkel rekrytering med Jobblyftets rekryterare.

Raad - McDonalds

Vi är så nöjda med Charles som börjat jobba hos oss. En riktig stjärna!

Lotfi - SBM Riv & Bygg

Vi får alltid så bra hjälp med att hitta bra personal till våra förskolekök.

Lena - Förskolan Västergök

Kostnadsfri guide för arbetsgivare om att rekrytera och anställa

Tack för din nedladdning!

Klicka här för att ladda ned din guide!

Vill du ha hjälp att hitta din nästa medarbetare?

Fyll gärna i kontaktformuläret så kontaktar vi dig omgående. Du kan även ringa oss på numret nedan där du kan nå oss direkt.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page