top of page
kandidat som fått jobb som budbilsförare
ARBETSGIVARE

Lönsamma rekryteringar

Jobblyftet verkar för att fler människor ska ta klivet in på arbetsmarknaden och hjälper våra kunder att ta tillvara på talanger som av olika anledningar hamnat utanför. Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering? Låt oss bli er rekryteringspartner!

Rekryteringshjälp - vad menar vi med det?

Vi träffar dagligen kandidater som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden, våra kandidater är bland annat utrikesfödda, nyanlända, ungdomar som inte riktigt hittat rätt på arbetsmarkanden och personer som fastnat i långtidsarbetslöshet. Gemensam nämnare för våra kanddiater är att de ofta saknar rätt kontakter.

Visste du att 7 av 10 jobb tillsätts vi kontakter? Jobblyftet är bryggan mellan arbetssökande och arbetsgivare, match made in heaven!

rekrytering-lagerpersonal-dator.webp

STEG 1

Intervjuer, bakgrundskontroller och referenser

Vi intervjuar i två steg: telefonintervju och fysisk intervju.
Vi gör en bakgrundskontroll och tar referenser.

Jobblyftets rekryteringsprocess steg 1
nystartsjobb-restaurangbiträde.webp

STEG 2

Presentation av kandidat & anställningsstöd

Har den arbetssökande kommit till det här steget hamnar de i vår kandidatbank, eller presenteras direkt till vår kund om vi har en pågående beställning.

Hur fungerar det? Ni träffar de kandidater som vi presenterar och meddelar hur ni vill gå vidare. Vi hjälper er med ansökan om anställningsstöd om ni så önskar.

Jobblyftets rekryteringsprocess  steg 2

ANSTÄLLNINGSSTÖDET NYSTARTSJOBB

Har jag som arbetsgivare rätt till anställningsstöd?

Anställningsstödet Nystartsjobb innebär att du som arbetsgivare får tillbaka en del av arbetsgivaravgiften från Arbetsförmedlingen. För att få anställningsstöd måste du uppfylla en rad olika kvalificeringsgrunder. Vi hjälper er gärna med ansökan om anställningsstöd.

låt jobblyftet bli er rekryteringspartner

REKRYTERING

Låt oss bli er rekryteringspartner!

Vill ni komma igång med mångfaldsarbete och inkludering? Kontakta oss idag så kan vi prata mer om vår rekryteringsprocess och vad vi kan göra för er.

Tack för ditt meddelande! Vi kommer att kontakta dig inom kort.

“På Recruitive är mångfald och inkludering ledord i vårt dagliga arbete och iobb har varit en utmärkt partner i vårt CSR-arbete. Vi har fått stjärnor till vårt team och alltid fått snabb och proffsig hjälp från iobb.”

– Simon Egelius, CEO Recruitive

”När vi haft som mest att göra och behöver tillsätta personal har iobb alltid funnits där och hjälpt till – smidigt och enkelt. Några av våra mest trogna medarbetare har vi fått hjälp att hitta via iobb.”

– Shakerin Alom, Divisionsledare Hygien CWS

Kostnadsfri guide för arbetsgivare om att rekrytera och anställa

Tack för din nedladdning!

Klicka här för att ladda ned din guide!

bottom of page