top of page

Rusta och matcha - ta steget framåt med Jobblyftet


En man som läser på en surfplatta

Om du är inskriven hos Arbetsförmedlingen sedan en tid tillbaka och känner att du behöver en extra skjuts framåt i ditt jobbsökande kan du vara aktuell för arbetsmarknadstjänsten Rusta och Matcha. Kanske har du hört talas om tjänsten men är osäker på vad det faktiskt innebär? I det här blogginlägget förklarar vi lite mer vad det innebär och går även in på hur Jobblyftet kan vara ditt stöd till ditt nästa drömjobb.


Vad är Rusta och Matcha?

Rusta och Matcha är en tjänst från Arbetsförmedlingen som syftar till att stärka och förbereda arbetssökande på bästa möjliga sätt för arbetsmarknaden. Det handlar om att "rusta" dig med rätt verktyg och färdigheter, och sedan "matcha" dig med rätt arbetsgivare. Tänk dig det som en bro mellan din nuvarande situation och ditt framtida yrkesliv.


Varför Jobblyftet?

När du funderar över varför du ska välja just Jobblyftet för denna viktiga del av din jobbresa, är svaret enkelt. På Jobblyftet har vi ett dedikerat team som inte bara är experter på att söka jobb, men även har ett etablerat samarbete med många arbetsgivare. När du väljer oss, väljer du en samarbetspartner som verkligen bryr sig om att matcha dig med rätt jobb och företag.


Vårt mål är att du inte bara ska hitta ett jobb, utan det rätta jobbet. Ett jobb där du kan växa, trivas och bidra. Genom Rusta och Matcha med Jobblyftet som din guide, ökar du dina chanser att göra detta till verklighet.


Slutord

Att söka jobb kan vara utmanande och svårt. Men med rätt stöd och rätt verktyg kan den resan bli betydligt lättare. Genom Rusta och Matcha hos oss på Jobblyftet, strävar vi efter att göra denna upplevelse så bra och effektiv som möjligt.


Så, om du undrar "vad är Rusta och Matcha?" eller hur du kan ta ditt jobbsökande till nästa nivå, kom då ihåg: Jobblyftet är här för att hjälpa dig hela vägen fram till ditt nästa jobb!

Comments


bottom of page