top of page

Rekrytering utanför ramarna – en flexibel och lönsam lösning

Rekryterare på Jobblyftet intervjuar en kandidat till ett jobb

Det kan vara utmanande för många företag att hitta rätt personal till sitt företag idag. Det är inte bara en fråga om att hitta personer med rätt erfarenhet och utbildning, utan även en fråga om rätt inställning och attityd som matchar arbetsgivarens preferenser.


I takt med att arbetsmarknaden blir allt mer global behöver arbetsgivarna ofta blicka bredare för att hitta den personal de söker. Samtidigt finns det en stor grupp människor som står utanför arbetsmarknaden, redo att ta sig an nya utmaningar. Vi på Jobblyftet är som rekryteringsaktör särskilt fokuserade på att hjälpa er att nå just dessa kandidater för att skapa en mer inkluderande och diversifierad arbetsplats.


Utmaningarna med traditionell rekrytering

  • Brist på kompetens: Globaliseringen och digitaliseringen skapar en konstant efterfrågan på nya yrkeskunskaper. Att hitta kandidater med exakt rätt profil kan därför vara en utmaning idag.

  • Begränsad rekryteringspool: Att söka kandidater i samma pool som alla andra gör det svårt att sticka ut och hitta de bästa personerna för jobbet.

  • Tidskrävande och kostsamt: Rekryteringsprocessen kan vara lång och dyr, med kostnader för annonsering, intervjuer och administration.


Din lösning: Rekrytering utanför ramarna

Vi på Jobblyftet tror på att rekrytering handlar om mer än att matcha CV och arbetsbeskrivning. Vi fokuserar på individens potential och drivkraft, och ser till att rätt person hamnar på rätt plats.


Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till:

  • En bredare rekryteringspool: Vi har ett stort nätverk av kandidater med varierande bakgrund och erfarenheter, som alla brinner för att få en chans att visa vad de kan.

  • Ett mer inkluderande arbetsliv: Vi bidrar till att skapa en mer diversifierad och dynamisk arbetsplats, vilket gynnar både individen och företaget.

  • En kostnadseffektiv lösning: Vi erbjuder flexibla lösningar som anpassas efter era behov och budget.


Fördelar för ditt företag

  • Större chans att hitta rätt kompetens: Genom att rekrytera utanför ramarna får du tillgång till en bredare pool av talanger.

  • Ett mer engagerat och motiverat team: Medarbetare som har kämpat för att ta sig in på arbetsmarknaden är ofta extra motiverade och lojala.

  • Ett starkare employer brand: Att visa att ni tar socialt ansvar genom att erbjuda möjligheter till de som står längre från arbetsmarknaden kan ge ett positivt lyft till ert varumärke.


Är du redo att ta steget?

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera utanför ramarna och skapa en mer framgångsrik och inkluderande arbetsplats.


Comments


bottom of page