top of page

Jobblyftet får nytt affärsområde - rekrytering


jobblyftet får nytt affärsområde - rekrytering

Jobblyftet tar över det sociala rekryteringsföretaget iobb AB som blir en del av Jobblyftets verksamhet, en del i ledet att stärka Jobblyftets erbjudande för både arbetsgivare och arbetssökande. I och med hopslagningen kan vi hjälpa fler av våra kunder med tillsättning av personal men framför allt får vi möjlighet att hjälpa fler personer in på arbetsmarknaden.


Om iobb

iobb är ett socialt rekryteringsföretag som verkar för ökad inkludering genom att hjälpa fler personer att komma in på arbetsmarknaden och samtidigt stötta företag inom logistik, transport, produktion, lokalvård, kundtjänst och restaurangbranschen att på riktigt bidra till en mer inkluderande arbetsmarknad. iobbs kandidater står utanför arbetsmarknaden av olika anledningar, det kan till exempel vara nyanlända, ungdomar och långtidsarbetslösa.


De senaste åren har iobb tillsammans med sina kunder lyckats med att hjälpa 500 arbetssökande att ta klivet in på arbetsmarknaden. ”Nu ser vi fram emot att fortsätta resan tillsammans med teamet på Jobblyftet”, Mikaela, rekryteringsansvarig.

Jobblyftet 2.0


Jobblyftet är en arbetsmarknadsaktör med ambitionen att vara med och förändra utsikterna för personer som står utanför arbetsmarknaden. Med det nya affärsområdet breddar vi vårt erbjudande och vi kan verka för att ännu fler arbetssökande tar ett kliv in på arbetsmarknaden. Vi får också möjlighet att hjälpa fler arbetslösa utöver de personer vi idag stöttar inom ramen för arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha samt hjälpa arbetsgivare i vårt nätverk att hitta rätt person till sina verksamheter. Vi vet att det många gånger är svårt att hitta rätt kandidat och är därför glada över att kunna erbjuda en snabb, smidig och enkel rekryteringsprocess.


Jobblyftet rekrytering handplockar kandidater utifrån våra kunders önskemål. Vi gör en sedvanlig rekryteringsprocess och presenterar sedan lämpliga kandidater. Nyfiken på vilka lediga tjänster vi rekryterar till just nu? Se alla annonserade tjänster på jobblyftet.se

Är du arbetsgivare och vill ha hjälpa att hitta din nästa stjärna? Ta kontakt med Mikaela som numera är rekryteringsansvarig på Jobblyftet. Du når henne enklast på mikaela@jobblyftet.se

Mikaela Magnusson, rekryterare
Mikaela Magnusson, rekryterare


Comments


bottom of page